Суспільство

«Чернігів – місто блатних і жебраків», – Атрошенко

На засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради мер Владислав Атрошенко, обговорюючи питання розвитку обласного центру на найближчі кілька років і його бюджет, зокрема, обурився тим, як заможні містяни чи посадовці самі ж не хочуть і не сприяють у поповненні бюджету.

Міський голова розповів, як чиновники та депутати, демонструючи свої посвідчення, не хочуть сплачувати, наприклад, за парковку в місті. Це ганьба, вважає міський голова.

«Місто блатних і жебраків, такий у нас Чернігів, – обурився міський голова. – Вони показують посвідчення і не хочуть заплатити всього 6 гривень. За таке треба забирати у наших обранців депутатські мандати».

Додамо, що сьогодні, 19 січня, на виконкомі планується підтримати кілька життєво важливих для Чернігова проектів програм – Програми розвитку та промоції міста Чернігова на 2017-2018 роки, Програми підвищення енергоефективності в бюджетних установах м. Чернігова на 2017-2027 роки, Програми сприяння збереженню і покращенню технічного стану житлового фонду міста та його безпечній експлуатації на 2017-2019 рр. та ін.

Ще статті по темі

Back to top button