Суспільство

Чернігів відвідали диво-діти (Фото)

Конкурс дитячої та юнацької творчості «Звичайне диво» пройшов днями в Комунальному клубному закладі «Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді».

Про це ЧEline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

170 учасників з усієї Чернігівщини взяли участь у цьогорічному конкурсі. Це традиційна подія – сюди з’їжджаються діти вже 13 років поспіль.

Серед учасників конкурсу – діти із малозабезпечених сімей, діти-сироти, діти учасників АТО та переселенців із Донецької області та Криму. Організатори конкурсу визначили 11 номінацій, у яких і обрали найталановитіших.

Серед переможців є і лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів і призери різноманітних фестивалів. Цей конкурс допомагає всім учасникам заявити про себе та повірити у власні сили.

Як, наприклад, талановитий співак, триразовий переможець фестивалю «Звичайне диво» В’ячеслав Гамула. Він ще дитиною брав участь у цьому конкурсі, а тепер став солістом академічного ансамблю «Сіверські Клейноди». Благодійний фестиваль дав хороший старт для розвитку його здібностей.

У холі Палацу для всіх відвідувачів була представлена виставка робіт учасників конкурсу, які змагалися в номінації «Образотворче мистецтво».

Із кожним роком інтерес до цього благодійного дійства щоразу більший — і з боку молоді, і з боку меценатів, які допомагають підтримати дітей та роблять цей конкурс можливим. Звісно, призові місця посідають найталановитіші, але ніхто з учасників не залишається без нагороди.

Ще статті по темі

Back to top button