Суспільство

Чернігівець отримав мерську подяку за порятунок хлопчика (Фото)

Сьогодні на початку пленарного засідання 20-ї сесії Чернігівської міської ради Владислав Атрошенко вручив подяку міського голови за виявлені мужність, рішучість і небайдужість 24-річному чернігівцю Олексію Прохоренку за порятунок життя малого хлопчика.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Цей жахливий випадок трапився 7 травня по дорозі з “Валу” на “Золотий берег”. На дамбі хлопчик років п’яти, спускаючись по бетонному схилу, не втримався і впав у воду та почав тонути. Батьків у цей час поряд не було, але, на щастя, в цей час по мосту проходив Олексій Прохоренко, який почув крики про допомогу і негайно кинувся на порятунок і витягнув з води хлопчика.

Сьогодні на сесії міської ради також була вручена грошова винагорода спортсмену – призеру міжнародних змагань із лижних гонок і біатлону 2017 року Ігору Рептюху та його тренерам Володимиру Сторожку і Андрію Литвинцю.

За зайняте 2-ге місце в змаганнях із шахів на обласній спартакіаді депутатів обласної, районних, міських, сільських і селищних рад Владислав Атрошенко вручив медаль та грамоту депутату міської ради Ірині Березенець.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button