Суспільство

Чернігівець просить виділити місця для незаконно збудованих гаражів

Про це Олександр Медвідь написав у петиції, яку він зареєстрував у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради 23 липня.

«На території міста знаходяться 786 металевих гаражів без отримання відповідних дозволів. Гаражі раніше встановлювали інваліди, які мали на це право, за власні кошти. Комусь цей гараж дістався у спадок, хтось володіє ним і зараз на законних підставах, але депутати Чернігівської міської ради затвердили Порядок демонтажу тимчасових (металевих) гаражів», — пише в петиції автор.

«… але виникає питання, куди вони повинні їх демонтувати? У гаражних кооперативах місць немає, а якщо є, то вони коштують тисячі доларів.

Може, треба було спершу виділити ділянку, куди люди могли б демонтувати свої незаконні гаражі, а потім розпочинати демонтаж», — зазначає Олександр Медвідь.

Станом на 24 липня петицію підписала 1 особа з 250 необхідних.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Получается, кто покупал гаражи в кооперативах за «тисячі доларів» лохи? Надо было быть наглее и воткнуть ржавую будку под окнами своего дома без всяких документов и теперь требовать законное место? Законное место для таких гаражей на вторчермете.

Back to top button