Суспільство

Чернігівець вирушить у 60-денну веломандрівку Україною

Житель Чернігова Віталій Чернюк за 60 днів збирається об’їхати на велосипеді десять областей України.

В одиночну велопрогулянку Україною вирушить 23 липня велотурист із Чернігова, член Асоціації індустрії гостинності України Віталій Чернюк. Велотур «Пізнай Україну!» організований із метою популяризації внутрішнього туризму в Україні.

«Метою цього велотуру є не просто поїздка на велосипеді майже три тисячі кілометрів і можливість самому побачити архітектурні пам’ятки нашої дивовижної країни, а нагода показати кожному жителю України і, сподіваюся, міжнародному туристу, що в Україні є величезна кількість міст, сіл та інших населених пунктів, які обов’язково треба відвідати і побачити на власні очі всі архітектурні, природні та інші пам’ятки, про які більшість жителів нашої країни поки що й не чула«, – прокоментував Чернюк.

Велотур «Пізнай Україну!» стартує з Чернігова. За час двомісячної подорожі Віталій Чернюк планує відвідати понад 300 пам’яток, розташованих у десяти областях України. Про свої пригоди він розповідатиме у власному блозі на туристичному порталі Zruchno.Travel, а також на персональній Facebook-сторінці.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Джерело: Zruchno.Travel

Ще статті по темі

Back to top button