Суспільство

Чернігівець запропонував заборонити ріелторів

Сьогодні у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради була створена нова петиція.

У ній чернігівець пропонує заборонити посередників-ріелторів.

«Адже будується майбутнє для молодого покоління, яке продовжуватиме жити після нас, а через високі відсотки агентств студенти, які не живуть у гуртожитках через перенаселення, не можуть зняти навіть кімнату, то для кого ми будуємо майбутнє?

Іноді люди не мають можливості займатися пошуками потенційного клієнта для оренди або продажу нерухомості, ми це все розуміємо. Яка моя пропозиція?

Зробити кілька офісів агентства по Чернігову, де людина може прийти і подати оголошення», — написав автор Олександр Шимко.

Поки що петицію ніхто не підписав.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Да там 90% безглуздих петицій, то лавочку відремонтувати, то лежачого поліцейськго десь зробити, то сміттяв якомусь дворі прибрати. такі роботи і без петицій робляться та вирішуються на рівні жеків.

  2. Отличное решение для множеств мошенников! Тех же студентов,которые то технику своруют, то квартиру обчистят, а так есть по факту договоры, ответственность, так же и с продажами, если все это не контролировать, то будет множество обманов, хозяева пытаются себя защитить, в тоже время квартиратнов никто не может выгнать, или покурателей квартир выселить, а на счет комиссии, то каждая работа должна оплачиваться, почему не убрать маршрутчиков — дорогой проезд все кричат, давайте уберем суды, юристов и тд..ну смешно ведь. И не удивлюсь если писал обиженый студент или мошенник! А студенты пошли..сидят на шее у Государства и хотят в красивых жить квартирах. Студентам предоставляют жилье, а те,кто гулять на квартирах хотят — дак это не студент!

Back to top button