Суспільство

Чернігівщина долучається до Всеукраїнської спартакіади

Цьогоріч уже вп’яте в країні стартує спартакіада серед постраждалих на виробництві осіб.

Організатором спортивних змагань для «сильних духом» традиційно виступив Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

Про це ЧЕline повідомили в Управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Чернігівській області.

Відбірні змагання серед потерпілих у ході робочих процесів жителів Чернігівщини заплановані на 20 квітня. Його учасники боротимуться за перемогу в шести видах спорту – з армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шахів.

Переможці відстоюватимуть честь області на рівні країни.

Фінальні змагання V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» відбудуться в червні нинішнього року в Одесі.

Довідково

Нині на обліку у відділеннях Фонду Чернігівщини перебувають більше ніж 3 700 потерпілих на виробництві, вони щомісячно одержують належні їм страхові виплати.

У відбірних змаганнях щороку беруть участь понад 100 представників з усієї області.

За підсумками Всеукраїнських спартакіад минулих років у загальнокомандному заліку збірна Чернігівщини завжди була в десятці сильніших команд країни. Зокрема, займала 6-те та 7-ме місця, здобувала командні кубки.

Повідомляє Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Чернігівській області.

 

Ще статті по темі

Back to top button