Суспільство

Чернігівська модель Тетяна Рубан змінила прізвище і стала реcторатором

Всесвітньо відома модель із Чернігова Тетяна Рубан змінила професію та прізвище.

Тепер вона Тетяна Журавель (за чоловіковим прізвищем), власниця трендового кафе в Києві – Cafe Select на Новопечерських Липках.

 

Усі ці зміни відбулися буквально тиждень тому – на початку літа.

Про новий заклад уже охоче пишуть столичні ЗМІ.

Чернігівський Чеline долучається також.

На відкритті побували знаменитості – наприклад, дружина міністра інфраструктури Володимира Омеляна та модельєр Світлана Бевза з сином, а також ресторатор, чернігівець Ігор Сухомлин.

 

Як зізналася журналістам сама колишня модель, змінити професію її змусили сімейні обставини – у неї двійко маленьких дітей – Майя, якій скоро виповниться рік, і шестирічний Мартін.

Їй не хотілося їх полишати надовго, тому разом із чоловіком вони полишили вже звичний Нью-Йорк і повернулися до України.

Тепер їхня домівка знову в Києві. Чому кав’ярня саме в Києві, а не в столиці світу? Тетяна та її чоловік – киянин-підприємець Дмитро Журавель – пояснюють: надто шалена там конкуренція, а от в Україні такого немає, відтак, і ніша вільна є.

Із появою закладу довго не зволікали – вже навесні підібрали персонал, за два місяці зробили ремонт і відкрилися.

Кредо Cafe Select – затишно, смачно, зручно та модно. Тут поєдналися кілька трендів – власне кав’ярня з кавою, чаєм і тістечками, мода (тут можна придбати одяг – речі підбирає особисто власниця, каже, що представлені маловідомі в Україні американські та австралійські дизайнери, сама ж їх і рекламує, і закуповує в персональних баєрів), аксесуари та квітковий магазин.

    

Про окупність закладу власники ще не думають, насолоджуються атмосферою. Друзі оцінили.

Щоправда, зовсім полишати творчий світ Тетяна не збирається.

Вона продовжуватиме зніматися в кліпах відомого кліпмейкера України Алана Бадоєва (таких співпраць у доробку моделі та режисера вже три), пробуватиме себе як музикант, фотограф.

Фото зі сторінки Тетяни Рубан у соцмережах

Ще статті по темі

Back to top button