Суспільство

Чернігівська співачка Камалія засудила бійку підлітків: треба вводити смертну кару

Українська співачка Камалія різко прокоментувала інцидент із побиттям школярок у Чернігові, закликавши владу ввести суворі заходи припинення подібних випадків, аж до смертної кари на електричному стільці.

Думкою з цього приводу артистка поділилася в своєму блозі.

«Мені страшно за нашу країну! Куди котиться наше суспільство? Які демони? Яка диявольська сила опанувала нею? Знову гучна подія і знову серед молоді! Куди дивиться уряд, суспільство, вчителі, батьки, поліція?», — обурилася Камалія.

За словами виконавиці, всього кілька місяців тому від побиття в Чернігові постраждав і член її сім’ї, чоловік рідної племінниці. Після інциденту хлопець три тижні пробув у комі.

«Чи не час призначити більш суворі запобіжні заходи для таких виродків? А також для бездіяльної поліції? Введення смертної кари, електричний стілець! А не влаштовувати поплічникам Диявола амністії? Бо такі ж сидять в уряді і дуже піклуються про таких же, як вони самі! А «менти» як були продажними, так і залишилися, змінивши лише назву! Може, вже досить займатися х…, «дорогі» наші політики, депутати і «президенти»?», — продовжила вона

«Із країни виїжджають масово хто куди, це в кого є можливість, а решта кінці з кінцями ледве зводять! Середній бізнес знищений, великі інвестори втекли і продовжують тікати з України. Викрадають машини, грабують квартири. Ніхто не займається вихованням підростаючої молоді! У людей немає грошей давати гідну освіту та виховання своїм дітям! Гуртки та секції платні! Треба бути всім мільйонерами, щоб оплачувати їх! У вас що, план із якнайшвидшої ліквідації України як такої?! У мене накипіло!», — зізналася артистка.

Джерело: Обозреватель

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Коли хата горить, то вже не до старойи дижки! Наши нардепы всей своей подлой сутью ощущают «дрожь земли» под собой, так что на нас им плевать, Кто начинает снова пиариться, как Ляшко, кто тихо складывает, как Стецько » Это мне, это снова мне…». Народ брошен, как дитя, рожденное алкоголичкой, на произвол судьбы.

Back to top button