Суспільство

Чернігівські атовці отримали відзнаки Міжнародної поліцейської асоціації (Фото)

Керівництво ГУНП та голова Чернігівського відділення Міжнародної поліцейської асоціації нагородили учасників АТО, волонтерів, ветеранів ОВС та інших патріотів, які внесли свою лепту в справу захисту суверенітету і територіально цілісності України.

Про це ЧEline повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

21 жовтня в залі колегій ГУНП в Чернігівській області відбулися урочисті збори, на які були запрошені правоохоронці колишні і діючі, а також волонтери та священик Української православної церкви Київського патріархату, які своєю діяльністю внесли вагомий вклад у справу захисту Батьківщини.

Заступник начальника ГУНП в Чернігівській області підполковник поліції Олександр Потапенко та голова Чернігівського відділення Української секції Міжнародної поліцейської асоціації Олександр Байдала вручили відзнаки Міжнародної поліцейської асоціації:

Почесний знак «За мужність і професіоналізм» І ступеня вручили вдові сержанта міліції, міліціонера батальйону патрульної служби особливого призначення «Чернігів» Романа Лося — Ірині та його доньці Яні;

Почесні відзнаки отримали військовий капелан, настоятель Катерининської церкви отець Євген Орда, лейтенант поліції інспектор управління патрульної поліції Чернігова Олександр Шинкаренко, а також ветерани МВС Леонід Виноградов та Леонід Малишенко.

Подяку «За вірність Присязі та мужність, проявлені при захисті національних інтересів та територіальної цілісності України» було оголошено ветерану МВС і керівнику Громадського формування «Північні вовки» Андрію Дайнеці та старшому інспектору роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» лейтенанту поліції Денису Любарцю.

Також подяки виконкому Української секції МПА оголосили старшому інспектору Чернігівського відділу поліції капітану поліції Олегу Клименку та ветеранам ОВС Ніні Хіленко, Олександру Анищенку і Віктору Кутовому.

На завершення усі учасники зібрання сфотографувалися на пам’ять на фоні будівлі Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Ще статті по темі

Back to top button