Суспільство

Чернігівські перевізники назвали «літній» тариф для школярів

Традиційно упродовж літніх канікул перевізники не возять школярів за пільговою ціною. Тож у спекотну пору року батькам доведеться давати нащадкам на проїзд в один бік у маршрутному таксі не 1,75 грн, а 4 грн.

Тож батьки попросили ЧЕline з’ясувати, з якого числа їм доведеться розкривати свої гаманці ширше. Ми переадресували запитання начальнику управління транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради Юрію Горбаню.

«Суть питання в тому, що при школах відкривають пришкільні табори, в яких діти проводитимуть свій день. Тому на час їх роботи, тобто до 21 червня включно, продовжене пільгове перевезення школярів», – відповів Юрій Горбань.

Також чиновник попросив повідомляти його про всі випадки, коли перевізники відмовляються возити школярів за 1,75 грн. до 21 червня.

«Із порушниками проводитимемо роз’яснювальну роботу або застосовуватимемо якісь інші засоби впливу. Усе для поліпшення обслуговування якості перевезення наших жителів», – зауважив Горбань.

Після 21 червня і до 1 вересня учні в маршрутках за 1,75 грн не їздитимуть.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Ну и куда «повидомлять»? В рельсу звонить или номер все-таки напишете? Только что ребенок на тренировку поехал, позвонил из зеленого 16-го, сказал, что водила 4 грн взял. Пусть Горбань проведет работу, а «Челайн» напишет о принятых «паном головою» мерах.

  2. А куда звонить то или сообщать? ПОДСКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА !!!!!!Только что ехали с ребенком в 160 маршрутке (СВ 3527 ВА) водитель сказал,что вообще ничего подобного не знает. Мы принципиально вышли!!!Сели в другую маршрутку, там водитель тоже начал рассказывать,что проезд по 1,75 только до 31 мая и не знает,что продлили ,но за 2 гривны все таки согласился!

Back to top button