Суспільство

Чернігівські поліцейські приглядалися до майбутніх колег у дитячому садочку

Керівництво Головного управління Національної поліції в Чернігівській області знайшло у своєму графіку годинку для спілкування із дітлахами своїх колег, які відвідують чернігівський дитячий садок №15. Поліцейські навіть зімпровізували: долучилися до сценарію та допомогли Новорічному Діду віднайти солодощі, які вкрали негативні герої.

До речі, поліція Чернігівської області намагається удосконалювати матеріально-технічну базу садочка, щоб дітям у закладі було комфортно.

«Ми стимулюватимемо талановитих дітей, щоб вони відчували атмосферу нашої великої поліцейської родини. Для нас дуже важливо знати, що співробітники поліції залишили дітей у гарному садочку та зі спокійною душею йдуть виконувати свої обов’язки», – зауважує заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Олександр Потапенко.

Поліцейські підтримують постійний контакт із керівництвом дошкільного закладу та дітьми. У старших групах, наприклад, проходять заняття «Праця дорослих», де малеча знайомиться із професіями, зокрема з роботою правоохоронців. А на заняттях з охорони безпеки життєдіяльності поліцейські навчають малечу правилам поводження на дорозі.

Не дивно, що деякі з діточок уже замислюються над тим, щоб стати поліцейськими.

Дошкільний навчальний заклад №15 розрахований на 115 осіб, з яких близько 65% дітей – із родин, де хтось із батьків працює в поліції. Це єдиний дошкільний навчальний заклад системи МВС у Чернігові.

Джерело: ГУНП в Чернігівській області

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button