Суспільство

На допомогу чернігівським прикордонникам приїхали строковики

Чергова хвиля військовослужбовців – строковиків днями прибула до  до Чернігівського прикордонного загону для подальшого проходження служби.

Про це ЧEline повідомили у прес-служба Чернігівського прикордонного загону.

Молоді бійці прибули до загону з Оршанецького навчального центру Держприкордонслужби України де хлопці пройшли курс загальновійськової підготовки та склали присягу на вірність українському народові.

Після  знайомства чергових 57 молодих прикордонників із керівництвом прикордонного загону, офіцерами та ветеранами загону начальник прикордонного загону полковник Сергій Тиркалов коротко ознайомив новоприбулих зі структурою органу охорони кордону.

Він надав характеристику підрозділам, в які направляють щойно прибулих військовослужбовців та побажав скоріше опанувати прикордонну науку і стати повноцінними помічниками своїм старшим колегам.

Після допідготовки безпосередньо в підрозділах охорони кордону, де  бійці на місці ознайомляться з ділянками відповідальності, особливостями служби, отримають відповідні теоретичні та практичні знання вони будуть залучатимуть до несення служби в прикордонних нарядах.

Нагадаємо,  хлопці, які мають вищу освіту захищатимуть кордон протягом одного року, решта протягом півтора року. В подальшому, якщо хтось із військовослужбовців – строковиків матиме бажання, їм надаватиметься пріоритетне право переходу на контрактну службу після закінчення терміну строкової служби.

Ще статті по темі

Back to top button