Суспільство

Чернігівські школярі святково йдуть на канікули(Фото)

З піснями, танцями, казковими героями й подарунками – сьогодні чернігівські школярі одними з перших в області проводять святкові новорічні ранки.

Ціла плеяда книжкових зимових персонажів завітала до Чернігівського ліцею №22 – Герда, Кай, Снігова Королева, Ангел, Сніговик, Котик, Старий рік, Дід Мороз зі Снігуронькою.І, звичайно ж, учні навчального закладу в різноманітних костюмах разом співали пісні й водили хороводи біля ялинки.

Після святкової програми дітки привітали одне одного з прийдешніми святами й пішли на заслужений відпочинок. До речі, батьки учнів не поділяють захвату дітей з приводу дострокових канікул з 26 грудня, а не з 29, як планувалося раніше.

«Ми планували поїхати на Новий рік до батьків і там лишити сина на канікули. Тепер треба думати, куди його подіти на цей тиждень –усі на роботі, й самого ж удома не залишиш, бо ще малий», – бідкається мама другокласника.

Проте дітям дорослі проблеми не цікаві. Вони радо попрощалися зі своїми партами і, наче дзвіночки,розбіглися зі шкільного двору на цілих три тижні.Наздоганяти навчальну програму по суботах учні не будуть, надолужуватимуть пропущене за рахунок ущільнення програми.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button