Суспільство

Чернігівські спецпризначенці поїхали охороняти Донбас (Фото)

На Донбас вирушили бійці роти поліції особливого призначення «Чернігів».

Спецпризначенці охоронятимуть стратегічні об’єкти в Маріуполі, підтримуватимуть публічний порядок у місті та братимуть участь у спільних операціях із Нацгвардією та СБУ.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Провести бійців на схід прийшли побратими, друзі та родичі. І хоча серед поліцейських немає таких, хто їде на Донбас уперше, родичі спецпризначенців не приховували хвилювання.

Під час шикування підрозділу заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Дмитро Лось побажав землякам і надалі залишатися взірцем виконання обов’язку та тримати марку поліції Чернігівщини як сумлінних, дисциплінованих і мужніх правоохоронців.

Він нагадав про славну традицію нагородження бійців роти «Чернігів» керівництвом ГУНП у Донецькій області за затриманих у прифронтовій зоні сепаратистів та їхніх посібників, виявлення схованок зброї та чітке виконання бойових завдань у взаємодії з поліцією Донеччини, Нацгвардією та СБУ.

Дмитро Олександрович передав бійцям роти «Чернігів» новенький ноутбук, за допомогою якого вони зможуть через Інтернет спілкуватися з рідними у режимі відеозв’язку.

Побратими, родичі та друзі побажали бійцям гідно виконати поставлені завдання та повернутися додому живими та здоровими.

Ще статті по темі

Back to top button