Суспільство

Чернігівський Герой АТО отримав трикімнатну квартиру в новобудові (Фото)

Герой АТО Петро Швидкий і його родина вчора, 16 листопада, отримали ордер на трикімнатну квартиру з ремонтом та індивідуальним опаленням.

Про це ЧEline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Прапорщик міліції Петро Іванович Швидкий у складі батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів» УМВС України в Чернігівській області брав участь в антитерористичній операції на території Луганської області.

Під час виконання бойового завдання в районі смт Станиця Луганська отримав важке вогнепальне кульове поранення хребта і спинного мозку із значним порушенням функції опори та ходи.

За період служби в ОВС за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, беззавітну відданість справі охорони правопорядку, особисту мужність та відвагу, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності, нагороджений відзнакою МВС України – нагрудним знаком «За відвагу в службі».

Зауважимо, в Чернігові вперше виділено кошти на придбання квартири військовому, який брав участь в АТО на сході України та отримав поранення. На виконання постанови КМУ щодо затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в АТО та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, а також розпорядження Чернігівської ОДА, були розподілені та спрямовані кошти в розмірі 1 134 тис. грн виконавчому комітету Чернігівської міської ради для придбання житла Петру Івановичу Швидкому.

За результатами торгів у системі «Prozzoro» укладено договір купівлі-продажу між виконавчим комітетом Чернігівської міської ради та ДП «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК» щодо придбання трикімнатної квартири загальною площею 94,1 кв. м на суму 1 134 тис. грн.

Будівництво цього будинку вже завершено, він введений в експлуатацію.

Ще статті по темі

Back to top button