Суспільство

Чернігівський журналіст пропонує захистити пішохідні переходи (Фото)

У Чернігові є доволі небезпечні пішохідні переходи, де вже траплялися серйозні ДТП, які, зокрема, були потенційно небезпечні для пішоходів. У цьому випадку перш за все мається на увазі перехрестя по проспекту Миру, з’їзд із Красної площі до готелю «України».

Про це у мережі Facebook пише чернігівський журналіст Дмитро Тігранов. Він пропонує на цих локаціях встановити металеві стовпчики.

velo08092017[1]

«Певно, не треба нікому розповідати про трагічну ДТП, що сталася в Харкові. Бо ви і так про це знаєте. У зв’язку з цим хочу звернутися до представників місцевої влади ось з таким питанням. Було б слушно зробити якісь висновки з харківської трагедії та вжити відповідних дій для запобігання, а саме – встановити металеві стовпчики навколо деяких місцевих пішохідних переходів.

Безумовно, вони не будуть 100% гарантією безпеки пішоходів, але у будь-якому разі у випадку аварії на дорозі вони зможуть прийняти на себе основний удар. А ще було б чудово промоніторити найбільш небезпечні ділянки в Чернігові та встановити такий захист на кожній із них, щоб хоч якось підвищити безпеку чернігівців», — зазначає Дмитро Тігранов.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button