Суспільство

Чернігівського 11-класника відзначено стипендією Президента

У Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інституті імені Ігоря Сікорського» відбулося вручення дипломів лауреата стипендії Президента України.

Стипендією Президента України відзначено вихованця обласного комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська Мала академія наук учнівської молоді», переможця III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2016/2017 навчальному році у секції «Математика» Павла Нагорного, учня 11 класу Чернігівської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 19.

Юний науковець протягом останніх трьох років активно займається науково-дослідницькою роботою. Роботи МАНівця виборювали призові місця на III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2014/2015 та 2015/2016 навчальному році у секції «Математика», а також у Національному турі Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів INTEL ISEF «INTEL-ТЕХНО Україна 2017». Він неодноразово брав участь у Всеукраїнській науково-технічній виставці-конкурсі молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України».

Цьогоріч Павло був учасникому VI Всеукраїнського фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2017» у номінації «Електроніка та приладобудування» з дослідницькою роботою «Універсальне лабораторне джерело живлення з цифровим вимірювальним модулем для проведення лабораторних та практичних занять з фізики».

Джерело: Управління освіти і науки Чернігівської ОДА

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button