Суспільство

Чернігівську родину 10 років намагаються виселити з квартири (Фото)

До редакції ЧЕline звернувся чернігівець Сергій Овчар. Він 15 років мешкає в квартирі в районі Ремзаводу, в якій жив із матір’ю. Власниками оселі був її співмешканець і його рідня. Та понад 10 років тому раптово з’явилися нові «власники». Було відкрите кримінальне провадження щодо підробки документів права власності. Почалася судова тяганина. Однак «шахраї» своєї справи не змогли довести до логічного продовження. На кілька років родину залишили в спокої.

Минулого року, за словами Сергія Овчара, їм знову почали погрожувати ще одні «новоспечені господарі». Чоловіку заламували руки, розбили машину, змінювали замки та намагалися виселити з квартири. Суддя Жук із Деснянського райсуду Чернігова став на бік «сумнівних господарів», не врахувавши доказів і документів, бідкається Сергій. Наразі чоловік подав апеляційну скаргу.

У квартирі він мешкає із дружиною та 8-річною дитиною. Власник оселі два роки тому пішов із життя. У Німеччині залишилися його рідні. Сергій Овчар стверджує, що винаймає квартиру в них. Він хоче привернути увагу громадськості до його проблеми і чорних ріелторів, які у змові з представниками правоохоронних і судових органів відбирають квартири у чернігівців.

Докладніше про квартирну аферу дивіться у відеосюжеті на ЧЕline.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button