Суспільство

Чернігівці пропонують ввести цензуру

Зобов’язати міські портали проводити перевірку коментарів до опублікованих новин на зміст образ і ненормативну лексику, – петиція з такою пропозицією була зареєстрована у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради.

 «Прохання зобов’язати міські портали проводити перевірку коментарів до опублікованих новин. Оскільки коментарі стають місцем для висловлювання взаємних образ у нецензурній формі і розпалювання сварок та ворожнечі, а не обговоренням новини. Прохання ніяк не обмежує право на свободу поширення інформації, а є підтримкою конституційної статті гарантує право кожного на повагу до його достоїнства», – пише автор петиції Марина Ярешко.

Чернігівка переконана, що інформаційні портали не повинні ставати майданчиком для безкарного самоствердження грубості і хамства, негативну оцінку і незгоду можна висловити цивілізованим способом.

До кінця збору підписів залишилось 29 днів.

Станом на 28 листопада петицію підписали 13 осіб із 250 необхідних.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. чё, Атрошенко сам для себя «петицию» сочинил?.)))))
    Чтоб только, не дай Бог, Правду о себе НЕ ЗНАТЬ.)..
    Наверно, следующим его шагом, будет петиция об отключит всех каналов ТВ.
    Оставив только один. Его «мерский».))))

  2. Пропоную заборонити всі заборони і заборонити заборонювати заборонені заборони!

  3. Матюки или нецензурная лексика — мелкое хулиганство! И тому правоохранители должны реагировать на суть петиции даже не дожидаясь 250-ти голосов! Сигнал есть…значит нужно проверить и пресечь. А по поводу оскорблений… нужно разъяснить где оскорбление, а где критика… и установить регламент таким образом чтобы критика не попадала под разряд оскорблений…

    1. …Вы из команды анонимных мерских прихлебателей?
      Это оскорбление для Вас? Или критика?
      Или, — …ПРОСТО ПРАВДА?

  4. Это кто — то с низким уровнем IQ написал петицию. Дело в том, что за комментариями должны следить модераторы сайтов. Сайт это вообще частная собственность, как хозяин захочет , так и делает.

  5. НЕПРИЯТНО. Но похоже, админы «Чернігів UA | Перлина Полісся» дострочно, в угоду Меру, УЖЕ ввели «цензуру». Вчера «вдруг» «пропали» мои комментарии и возможность их написания на «Перлине».
    При том, что «ругательств», я принципиально не допускаю. Только нелицеприятная ПРАВДА для Мера и его окружения.
    Похоже админы «Чернігів UA | Перлина Полісся» хотят чтоб ОБЩЕСТВЕННОСТЬ «не мешала» ИХ Меру обворовывать горожан. В т.ч., обворовывать родителей и детей самих администрваторов «Перлини Полісся»…
    И, очень сомнительно что это «програмный» сбой.

    РЕПОСТ !

Back to top button