Суспільство

Чернігівці просять додаткові потяги на Київ

Уже три дні на сайті Чернігівської міської ради висить петиція «Звернутися до Укрзалізниці з проханням створити додаткові поїзди Чернігів – Київ – Чернігів» автора  Романа Матюхіна.

Чоловік бідкається, що нині «є лише одна електричка, що їздить до Києва і назад, о 6-й годині ранку та о 18-й вечора, відповідно. Для багатьох мешканців міста такий графік руху не дуже зручний, і через це доводиться користуватись маршрутками, вартість проїзду в яких удвічі дорожча. З огляду на це, пропоную звернутися до Укрзалізниці з проханням створити додаткові поїзди Чернігів – Київ – Чернігів у середині дня», – така суть прохання.

Упродовж трьох днів під петицією підписався 41 чернігівець із 250 потрібних. Тобто поки що назбиралося всього 16,4 % підписів. Щоправда, висловити свою думку з цього приводу чернігівцям ще не пізно, адже до кінця збору підписів залишилося 27 днів.

Довідка:

Наразі між Черніговом і Києвом курсують два регіональні потяги. Потяг № 844/843 «Неданчичі – Київ» курсує щоденно. Відправляється з Чернігова о 6.08 та прибуває до Києва о 09.29. Потяг № 882/881 «Славутич – Фастів» курсує по неділях, відправляється з Чернігова о 18.00 та прибуває до Києва о 21.11

Ще статті по темі

Back to top button