Суспільство

Чернігівці просять продовжити автобусний маршрут № 9

Проведення засідання конкурсного комітету щодо автобусного маршруту № 36 мало відбутися 1 листопада 2017 року о 10-00.

«У зв’язку з тим, що для участі в конкурсі на право здійснення перевезення пасажирів на автобусному маршруті № 36 загального користування не надійшло документів від перевізників, доля цього маршруту залишається не вирішеною», – пише в петиції, що була створена у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради Олександр Апанасько.

Мешканці району ТЕЦ не мають можливості безпечно дістатися шкіл, садочків і офісів у районі ЗАЗ. Діти повинні робити кілька пересадок, щоб доїхати до шкіл та гуртків за різних погодних умов. І, навпаки, до району ТЕЦ не можуть дістатися на численні підприємства району вул. Ушинського мешканці інших районів міста. У часи пік влізти неможливо з дітьми, щоб дістатися до місця.

«Розгляньте питання продовження автобусного маршруту № 9 до ЗАЗ через ТРЦ HOLLYWOOD. Таким чином перекривши незручність дістатися до району Рокосовського. Так, із Киїнки минулого року продовжили маршрут № 3 від центрального ринку до Епіцентру. В районі ТЕЦ живуть такі ж люди, як і в Киїнці. Поставтеся, будь ласка, з розумінням до вирішення проблеми», – наголошує автор петиції.

До кінця збору підписів залишилось 30 днів.

Станом на 17 листопада петицію підписали 7 осіб із 250 необхідних.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button