Суспільство

Чернігівці просять звернути увагу на «будинок із химерами» на Шерстянці (Фото)

Ми вже повідомляли про пожежу в будинку по вулиці Самоквасова, 17. Це той самий будинок, у якому живе родина Малоштан. Жильці припускають, що причина загоряння – підпал. В Управлінні ДСНС України в Чернігівській області переконують, що причина пожежі – коротке замикання через недоліки конструкції електроустановки.

Жителі цієї багатоповерхівки (мікрорайон «Шерстянка») побоюються, що їхній будинок може повторити лиху долю гуртожитку по Попудренка, 16 (внаслідок обвалу стіни в якому загинула молода жінка). Люди зазначають, що будинків у критичному аварійному стані на Шерстянці чимало.

До редакції ЧЕline стурбовані мешканці багатоповерхівки надіслали фотографії «мальовничих» інтер’єрів будинку по Самоквасова, 17. Чернігівці запевняють, що вже неодноразово зверталися до міської влади з проханням звернути увагу на стан будівлі. Мовляв, там уже «сто років» ніхто не робив навіть косметичного ремонту. Тривалий час затоплений підвал.

Також жителі проблемного будинку скаржаться, що в них уже 17 років немає гарячої води. Додала «приємностей» і ситуація з пожежею.

Люди сподіваються, що влада все ж таки відреагує і хоча б якось допоможе покращити стан будинку, в якому живуть не лише пенсіонери, а й діти та інваліди.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Вы, простой люд — им не нужны! Вы для правительства — просто расчетная еденица.

Back to top button