Суспільство

Чернігівцям до вподоби нова газета «ЧЕЛАЙН» (Фото)

Чернігівська дирекція УДППЗ «Укрпошта» сьогодні, 10 листопада, разом із редакціями обласних газет влаштувала в Чернігові біля магазину «Кругозор» традиційне осіннє свято передплатника.

На майданчик, де періодичні видання рекламували свою продукцію, завітало чимало людей, аби познайомитися з журналістами та редакторами, висловити їм свої побажання або ж подякувати за цікаві статті.

IMG_0143

Примітно, що чернігівців привабила нова прогресивна і доступна за ціною газета «ЧЕЛАЙН». Передплата на місяць коштує 8,10 грн., а на півроку – 48,60 грн. Це найдешевший обласний тижневик. Передплатний індекс – 60004.

IMG_0211

Люди підходили до нашого столика й розбирали газету, як гарячі пиріжки. Казали, що справді хороша, є, що почитати, і квапилися передплатити її. Адже той, хто встиг першим це зробити, – гарантовано отримував хороший приз. Та особливо радує те, що люди обирали наше видання не через подарунки, а тому, що цікаве.

«Такі акції дуже корисні для обох сторін. Ми знайомимо чернігівців із нашою газетою, адже вона ще зовсім молода, й одразу ж дізнаємося про враження, дослухаємося до порад людей, що вони хотіли б бачити на сторінках тижневика. Адже наша газета для них і про них», — зазначила головний редактор газети «ЧЕЛАЙН» Альона Макаренко.

IMG_0245

Редакція газети «ЧЕЛАЙН» дякує усім своїм передплатникам за вибір і довіру.

Обіцяємо, що всі ваші сподівання виправдаємо. Бо й надалі радуватимемо вас цікавими статтями, дотепним гумором і слушними порадами!

Ірина Осташко

 

Ще статті по темі

Back to top button