Суспільство

Чернігівцям повернули гарячу воду

На сьогодні в частині Чернігова повністю відновлено гаряче водопостачання, працюють усі 57 центральних теплових пунктів підприємства.

Про це ЧEline повідомили в прес-службі КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА».

У житлових будинках обласного центру Чернігівщини, які обслуговує КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА», 10-11 серпня успішно проведено планові гідравлічні випробування мереж.

Під час випробувань було виявлено два випадки пошкодження мереж – на вул. Коцюбинського, 48, і вул. Мазепи, 55. Там пориви ліквідовано, оперативно виконані ремонтні роботи.

«Процес підготовки магістральних теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період завершено. Натомість на розподільчих теплових мережах роботи тривають відповідно до графіка», — зазначив директор Чернігівської ТЕЦ Олександр Шевченко.

На сьогодні Чернігівська ТЕЦ працює у звичайному режимі. Підприємство продовжує виконання робіт, згідно із затвердженими графіками, з метою якісної підготовки до опалювального сезону 2016-2017 років.

Як повідомлялося, 10-11 серпня в Чернігові проходили планові гідравлічні випробування системи теплопостачання, через що гаряча вода в квартирах чернігівців у зоні обслуговування ТЕЦ була відсутня. Аналогічні гідравлічні випробування на мережах проводили в травні.

Усього Чернігівська ТЕЦ обслуговує понад 590 житлових будинків у Чернігові.

Ще статті по темі

Back to top button