Суспільство

Чернігівцям відключили водопостачання за 18-тисячний борг

На непопулярні заходи був змушений піти абонентський відділ КП «Чернігівводоканал» у п’ятницю, 17 листопада – від послуги з постачання холодної води було відключено будинок № 11/1 по вулиці Марка Вовчка. Причиною відключення стала заборгованість за послуги підприємства в сумі понад 18 000 грн.

Про це повідомляє інформаційна служба КП «Чернігівводоканал».

Як повідомляє абонентський відділ КП Чернігівводоканал», за адресою вул. Марка Вовчка, 11/1 зареєстровано 5 (п’ять) громадян, які отримують послуги з холодного водопостачання та водовідведення.

Лічильник води в будинку не встановлено, тому нарахування відбуваються за нормативами. На місяць за послуги КП «Чернігівводоканал» нараховується 712, 40 грн – на одного мешканця 142,48 грн.

Пільг і субсидії за вищеназваною адресою не отримують.

Станом на 1 листопада заборгованість становить 18 048,04 грн.

Абонента неодноразово попереджали про наявність заборгованості. У 2014-му та у квітні та серпні 2017 року проводилося відключення абонента шляхом пломбування вентиля. На жаль, вказані заходи не дали результатів: до абонентського відділу ніхто не з’явився, натомість було проведено самовільне відновлення підключення до мережі водопостачання.

17 листопада водопровідною службою КП «Чернігівводоканал» було виконано видимий розрив водопровідної труби в місті підключення з встановленням заглушок у водопровідному колодязі.

Станом на 20 листопада 2017 року до абонентської служби підприємства скарг щодо відсутності водопостачання за вищезазначеною адресою не надходило.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button