Суспільство

Чиновницьке скорочення: в ОДА відфутболюють «замів»

На сайті облдержадміністрації з’явилося розпорядження «Про скорочення посад».

Йдеться про Департамент житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури. Зокрема в розпорядженні зазначається:

«Скоротити посаду заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської обласної державної адміністрації.

Скоротити посаду заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської обласної державної адміністрації – начальника управління регіонального розвитку та інфраструктури.

Управлінню по роботі з персоналом апарату обласної державної адміністрації попередити заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської обласної державної адміністрації Борсук Л.І. та заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської обласної державної адміністрації – начальника управління регіонального розвитку та інфраструктури Ситника С.М. про скорочення посад і наступне вивільнення відповідно до Закону України «Про державну службу».

Ще статті по темі

Back to top button