Суспільство

ЧТУ – дорога іграшка для чернігівців

Чернігівське тролейбусне управління може стати «дорогою іграшкою» для жителів нашого міста. 48 мільйонів гривень на рік необхідно йому на наступний рік для нормального функціонування. Ця сума була озвучена на засіданні постійної комісії Чернігівської міської ради.

Начальник цього комунального підприємства Дмитро Лавренюк сказав, що на сьогодні його підприємство за місяць заробляє на квитках у своєму транспорті 2 мільйони 200 тисяч гривень, влітку ця сума була дещо меншою – від 1 мільйона 800 тисяч до 1 млн 900 тисяч. Тоді як місячна потреба наступного року становить 5 мільйонів 600 тисяч гривень.

Також Лавренюк відзначив звитяги своїх підлеглих, які, маючи найменшу заробітну плату по Україні в своїй галузі, змогли  покрити  44 % усіх видатків управління продажем квитків (третє місце по Україні).

Окремо він порадував чернігівців, нарешті назвавши кінцеві строки (сподіватимемось, що це остання кінцева дата), коли місто отримає 10 нових рогатиків. Цією пам’ятною датою може стати 23 грудня 2016 року.

Ще статті по темі

Back to top button