Суспільство

Делегація TWINNING-проекту відвідала «Сеньківку»

image001

У рамках реалізації заходів, передбачених європейським проектом TWINNING «Підтримка Державної прикордонної служби України в подальшому запровадженні принципів інтегрованого управління кордонами, зокрема у сфері перевірки документів і виявлення викрадених автомобілів», учора відбувся другий візит делегації цього проекту на чолі з Лайнером Бойсселем і Детлефом Щесни до пункту пропуску «Сеньківка».

 

Про це ЧЕline повідомив помічник начальника прикордонного загону – начальник прес-служби Олександр Дудко.

У складі делегації до заходу долучились експерти-керівники компонентів проекту з прикордонних відомств Німеччини, Литовської Республіки та Республіки Польща.

image003

Як уже повідомлялося, наприкінці минулого тижня відбувся перший візит делегації TWINNING-проекту до пункту пропуску «Нові Яриловичі», де вони ознайомились із заходами щодо спрощення прикордонних і митних процедур і створенням комфортних умов перетину кордону для подорожуючих.

У ході ознайомчого візиту до пункту пропуску «Сеньківка» експертам на практиці були презентовані інфраструктура пункту пропуску та порядок здійснення прикордонних і митних процедур відносно осіб, транспортних засобів, вантажів, що перетинають державний кордон у пункті пропуску.

Ще статті по темі

Back to top button