Суспільство

«Демократи» в розпачі: на сесію знову виносять питання щодо «Грім-Віри»

Епопея довкола садівничого товариства «Грім-Віра» триває вже понад півроку. Попри те, що за фактом цієї кримінальної оборудки відкрите кримінальне провадження, в Чернігівській міській раді продовжують мусолити це корупційне питання.

Зокрема, на розгляд чергової сесії, що відбудеться 21 вересня, виносять питання «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів».

Особливо цікавий пункт 27 цього питання.

21729257_676321642575709_1163980849_n

Вражає також цинізм чиновників, які у проект рішення вже не вписують назву скандального садівничого товариства. Очевидно, що це робиться для того, щоб приховати злочинні пункти.

До речі, ідентичне питання вже хотіли проштовхнути на минулій сесії, але деякі депутати звернули увагу, за що саме їм пропонують проголосувати, і це земельне питання не було підтримане.

Як відомо, земельне питання щодо «Грім-Віри» проштовхують депутати з політичних партій «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «Батьківщина», «Радикальна партія» та «Опозиційний блок». Ця «грім-вірна» команда утворила своєрідну коаліцію в Чернігівській міськраді, тоді як на всеукраїнському рівні ситуація з партійною дружбою кардинально відрізняється.

Парадокс і цинізм у тому, що «мерські» чиновники, які через підставних осіб намагаються урвати собі та своїм друзям земельні ділянки в мальовничому місці, обкрадають учасників російсько-української війни і підставляють справжніх членів садівничого товариства.

Цікаво, чи проголосують депутати цього разу за ганебне питання?

Павло Солодовник

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button