Суспільство

День святого Миколая, відкриття ялинки та новий тролейбусний маршрут: основні новини за 19 грудня

Деякі чернігівські вулиці завтра залишаться без водопостачання. Адреси за посиланням.

Сьогодні День святого Миколая, з чим ми вас і вітаємо! І пропонуємо невеличкий екскурс в історію, щоб дізнатися багато цікавого про цього святого.

Комісія вже має висновки стосовно зруйнованого гуртожитку по вул. Попудренка, 16.

Сьогодні на ранковій нараді обидва начальники вже мають іншу інформацію – карантину в закладах освіти, мабуть, не оминути. Нині на грип і ГРВІ захворіли 19,3 % чернігівських школярів. У чернігівських загальноосвітніх школах №2, №3, №7, №9, №18, №21, №23, №29 вже зафіксували високий відсоток хворих на застуду дітей.

Чернігівський півень спрогнозував смерть Путіна, кінець війні і забудову Ялівщини. Детальніше у сюжеті.

Міський голова Владислав Атрошенко подбав, аби чернігівці, гуляючи вулицями міста під час новорічно-різдвяних свят, не ламали ноги, їх не дратувало сміття на вулицях обласного центру та неприбраний сніг на тротуарах. Вказівки, як прибирати місто у святкові дні, отримав головний комунальник міста Ярослав Куц, начальник АТП-2528 В’ячеслав Мовчанюк і працівники екологічної служби.

Масани з’єднали з Бобровицею: у Чернігові запустили новий тролейбусний маршрут.

До Дня святого Миколая дитячій лікарні подарували реанімобіль. Спеціальний транспорт оснащений усім необхідним для транспортування та першої допомоги новонародженим і недоношеним діткам.

«Приватбанк»: RIP чи друге дихання – що маємо насправді.

У Чернігівській області станом на 8 годину ранку стали відомі попередні результати виборів у об’єднаних територіальних громадах, які відбулися 18 грудня, повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

У Чернігові урочисто відкрили новорічну ялинку.

Вибори в Носівці: провокації, депутатський контроль і чесна перемога.

Ще статті по темі

Back to top button