Суспільство

Депутат «Нашого краю» допомагає селянам оформити земельні паї

Депутат Чернігівської обласної ради від «Нашого краю» Геннадій Тригубченко допомагає селянам оформити земельні паї в Талалаївському районі.

За його словами, сільгосппідприємствам вигідно користуватися земельними паями і не сплачувати людям за їх оренду. Найчастіше такі випадки трапляються, коли власник паю помирає, а родичі не оформлюють спадщину. «Люди в селах просто не знають, куди звертатися. Я намагаюся надати консультаційну підтримку, зорієнтувати, до яких організацій і з якими документами необхідно звернутися», – розповів про свою допомогу селянам депутат. Він наголосив, що територіально нотаріус найближче розташований у Прилуках і їздити людям не дуже зручно, тому місцеві мешканці можуть розраховувати на підтримку депутата обласної ради від «Нашого краю».

Г. Тригубченко проводить активну депутатську діяльність. Він постійно допомагає навчальним і медичним закладам Талалаївського району. Так, за сприяння депутата обласної ради реконструйовано систему опалення дитсадка у с. Українка, проведено реконструкцію газопостачання жителям пенсійного віку селища Талалаївка і села Стара Талалаївка. Також відновлено водойми для напування худоби у Липівській, Староталалаївській, Плугатарській сільських радах. Цієї зими надана допомога в розчищенні доріг мешканцям сіл. Крім того, за сприяння С.Тригубченка ремонтують артезіанські свердловини і ліквідовують пориви водопроводів населених пунктів Талалаївського району.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button