Суспільство

«Десну» очолив легендарний полковник «Вітер»

Навчальний центр «Десна» на Чернігівщині очолив легендарний командир 92-ї бригади полковник Віктор Ніколюк, відомий як «Вітер».

Про це йдеться на офіційній сторінці 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ в Facebook.

«Наш легендарний командир склав свої повноваження в бригаді, аби обійняти вищу посаду – начальника 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України («Десна»).

За час командування в 92-й полковником Віктором Ніколюком із вересня 2013 року бригада стала одним із найкращих бойових підрозділів ЗСУ. Рік та дев’ять місяців ми боронили свободу нашої держави та стримували ворога у Щасті, Трьохізбенці, частині Станиці-Луганської. З осені 2016 року – успішно воюємо на Донецькому фронті.

За кілька місяців поблизу Донецька під командуванням полковника Ніколюка ми встигли знищити вагому кількість окупантів, зайняти нові позиції, посунувшись суттєво вперед до ворожого стану, та втримати їх.

Саме за ініціативи командира нам вдалося налагодити плідну співпрацю з органами місцевої влади, а мешканці містечок, де квартирується бригада, виказали Віктору Дмитровичу свою довіру, звертаючись по різноманітну допомогу, отримуючи її у відповідь. Полковник Ніколюк завершив час командування 92-ю ОМБр з більш ніж сотнею реальних боїв на особистому рахунку.

Багато можна сказати про цю людину. Та промовистіші за слова його вчинки. За які він і має повагу та визнання і серед простих людей, і серед солдатів, і серед можновладців, і серед командування нашою армією», – йдеться в пості.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button