Суспільство

Діти в небезпеці: чернігівці б’ють на сполох після відвідин стоматполіклініки

Жахливі події в літньому таборі під Одесою нічого не вчать міську владу Чернігова. Дописувач Соціального форуму Чернігівщини Alexandr Bondarev повідомив, що в дитячій міській стоматологічній поліклініці система пожежної безпеки знаходиться просто в жахливому стані.

22773258_385114968589606_355947594_n

І, не дай Боже, в разі біди діти та їхні батьки можуть залишитись сам на сам із вогняним змієм.

Стан пожежної безпеки прокоментував головний лікар стоматполіклініки Віктор Струц: «А чому це запитання до мене? Я за фахом лікар, а не інженер чи пожежник. Для цього є відповідні структури, які цим займаються. Що потрібна поліклініці нова пожежна сигналізація – написано в приписі.

Про це знає наш власник – Чернігівська міська рада. От щойно міська рада вважатиме за потрібне виділити кошти на монтаж нової пожежної сигналізації, відповідні служби її змонтують. Це є в плані бюджету, вже, мабуть, років десять.

Ми подаємо проект бюджету, де є ці кошти, але міська рада не вважає за потрібне виділяти ці кошти. Я кошти не беру зі своєї кишені. Що виділила міська рада, в межах того бюджету ми й працюємо».

Профільний заступник чернігівського міського голови Ольга Хоніч також прокоментувала ситуацію: «До мене жодного разу не зверталися з бюджетним запитом на цю тему. Також не звертались лікарі. Я про цю ситуацію не знаю. Я вивчу вашу ситуацію».

Ось і замкнулось коло пожежної безпеки в закладах Чернігівської міської ради. Невже у нас буде як у прислів’ї «Поки грім не вдарить – Іван не перехреститься»?

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button