Суспільство

Для кого працює кол-центр ЖКГ (Фото)

«Тепер кожне звернення на особливому контролі мера..», «.. вам не доведеться стояти в чергах, щоби надати заявку в ЖРЕД…», «послуги ЖКГ стануть більш наближеними до людей..»: як тільки не рекламував створення нового кол –центру ЖКГ заступник міського голови Олександр Ломако.

Люди чекали відкриття цього диво центру з величезним нетерпінням. Як тільки це сталося, одразу на комунальному телебаченні міської ради вийшов сюжет, проте які професійні кадри працюють в новоствореному відділі звернень громадян. Що працюють дівчата цілодобово. Надають консультативні послуги та головне – слідкують і повідомляють за  їхнім розв’язанням.

І хоч громадські активісти одразу запідозрили в новоствореному кол-центрі щось не чисте та пов’язували його із дружиною головного комунальника міста Ярослава Куца.

Попри можливу корупційну складову, все ж сподівалися, що послуги житловообслуговуючих організацій дійсно стануть ближчими. Та не так то сталося.

Три тижні тому мешканці 140 будинку на вулиці Толстого звернулися до оператора кол-центру із заявкою на ремонт аварійного козирка та сходів, що ведуть до під’їзду. Одночасно залишили телефонне повідомлення і в диспетчерській КП «Новозаводське».

Повідомили та наголосили, що бетон великими плитами відпадає з козирка просто на прохожих. А тут часто гуляють маленькі діти. А ще, детально розповіли, що на ганку під’їзду утворилася величезна дірка з якої стирчить арматура. Це може серйозно травмувати дитину чи літню людину.

Заявку прийняли та на цьому виконання аварійного ремонту завершилося. Два тижні мешканці чекали будівельну бригаду, а потім знову подзвонили секретарю КП «Новозаводське».

Там жінкам повідомили, що латати козирок та сходи нікому: «Жіночка сказала, що у них зараз немає кому це виконать, — розповідає місцева мешканка Галина. – Мені телефоном повідомили, що будівельна бригада, яка повинна була би у нас замостити дірку, нині робить ремонт в кабінеті начальника. Я ще хотіла поросити, щоби нам привезли пісок в дитячі пісочниці, бо у нас діти маленькі. У кого рік дитині. У кого більше. А піску немає. Так мені сказали, що зараз немає й тієї жінки, що приймає звернення, — обурюється Галина».

Тож, для кого працює кол-центр і яку головну функцію він виконує – загадка. Адже наближатися до людей послуги ЖКГ не збираються. А судячи із так званих рекламних гасел заступника міського голови Олександра Ломако, мер може й чує кожну заявку, однак вправно їх ігнорує.

Як, власне, й свою передвиборчу програму. Тоді, він обіцяв гідні дитячі майданчики у кожен двір. А виявляється, не те, що безпечних гойдалок, а навіть піску у влади не допросишся.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Жэк практически с первого дня нашей независимости был апендицитом, то есть органом бесполезным. А теперь, когда дряхлость города достигла пика, никто из этих зажравшихся пенсионеров- начальников и вовсе палец о палец не ударит! Лучше в очередной раз опозориться на всю страну сюжетом в ТСН о рухнувшем доме, чем по очереди ремонтировать дома. А насчет строителей я понимаю так: им выделяют такую микроскопическую сумму( все, что от большого дерибана осталось), что им за эти деньги и шевелиться неохота!

Back to top button