Суспільство

Для ОБСЄ на Чернігівщині продемонстрували нові зразки озброєння

Представники ОБСЄ відвідали 169 навчальний центр Сухопутних військ Збройних сил України (смт Десна, Чернігівської області), де ознайомилися з новими типами зброї та військової техніки, що були прийняті на озброєння української армії протягом останніх років. Про це повідомляє регіональний медіацентр Міноборони.

Зокрема, на військовому полігоні центру відбулася демонстрація бронетранспортера БТР-4Е, командирського варіанту бронетранспортера БТР-4К, броньованої ремонтно-евакуаційної машини БРЕМ-4РМ, броньованої санітарно-евакуаційної машини БММ-4С, 120-мм міномету М120-15 «Молот».

Також під час заходу офіцери Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України представили інспекторам ОБСЄ зразки військової форми одягу, спорядження, засобів індивідуального захисту та сучасні набори харчування українських воїнів.

Співробітник Центру попередження конфліктів ОБСЄ Роберт Мосінков, який був обраним речником групи відвідувачів, подякував офіцерам Управління верифікації Генерального штабу ЗС України за відкритість, оперативність і надану змістовну інформацію, цікаву для інспекторів.

Ще статті по темі

Back to top button