Суспільство

До Корюківки їде КВК!

Саме цю новину обговорювали в містечку та навколишніх районних центрах – Сновську, Городні, Сосниці, Мені ще задовго до суботнього вечора 20 травня. А ближче до 18.00 попрямували люди до районного Будинку культури, щоб на власні очі переконатися, що КВК і справді приїхав.

До Корюківки завітали:

«Жіноча збірна Чернівців» – переможниця «Розсміши Коміка», регіональних Ліг Сміху, всеукраїнських ліг КВК, володарка безлічі нагород «Краща актриса», учасниця телепрограми «Comedy Battle»і телевізійної «Ліги Сміху».

«Другая команда» – чоловіча команда з Маріуполя. Хлопці є фіналістами чернігівської ліги КВК, переможцями телевізійного проекту «Розсміши коміка» та призерами різних всеукраїнських кубків КВК.

«7 «Я» – це вже чернігівська команда, переможець кубків і ліг КВК різних років у Чернігові, Львові, Сумах, Черкасах, Рівному, Кременчуці, Житомирі, Скадовську, Славутичі, Ніжині, Прилуках, Умані, Ірпені, Луцьку, Кіровограді. Наші земляки є дев’ятиразовими переможцями фестивалів Асоціації КВК України. Це рекорд. А також «7 «Я» є володарями Кубка і Суперкубка КВК України 2014 року, Кубка Веселого Народу і Кубка України 2015 року, учасниками телевізійного проекту «Ліга Сміху».

«Клякі» – команда з білоруського Гомеля. Вони є учасниками телепрограми «Comedy Battle», дворазовими чемпіонами Чернігівської ліги КВК.

Відзначилась білоруська команда і в Корюківці.

20 травня саме «Клякі» стали найкращою командою, одержавши від народного депутата Анатолія Євлахова грошовий приз і кубок, а також корюківські сувеніри від ГО «Альтернатива». Друге місце з невеличким відривом отримала чернігівська команда «7 «Я». А кращим гравцем було визнано Кушніренка Володимира, представника маріупольської «Другої команди», він отримав грошовий подарунок від туристичної фірми «Мир».

Треба зазначити, що переможених у Корюківці не було, всі учасники отримали сюрпризи від організаторів та грошове заохочення від Корюківської міської ради.

Усі глядачі з Корюківки та району, Городні, Сосниці, Сновська, Мени отримали безліч позитивних емоцій, а дехто одержав і солодкий сюрприз – за одягнену на захід вишиванку. Треба зазначити, що воїни АТО мали змогу безкоштовно відвідати КВК завдяки організаторам свята.

У вестибюлі Будинку культури в рамках проекту «Корюківка – місто добрих справ» учасники КВК та глядачі могли придбати на благодійному ярмарку на підтримку воїнів-учасників АТО сувеніри: футболки та бейсболки з освідченням у любові до Корюківки, магнітики. За виручені кошти куплять основу для маскувальних сіток, волонтери сплетуть їх і відправлять військовим до зони АТО.

Віктор Татарин,  світлини автора та Володимира Онищука

Ще статті по темі

Back to top button