ІнфраструктураНовиниПолітикаСуспільство

«Договорняк» щодо митного терміналу розписали всі фракції Чернігівської міськради, окрім «Нашого краю»

Заява депутатської фракції чернігівської міськради «Наш край» щодо рішення про продовження діяльності ТОВ «Термінал-Центр»

 Мер Атрошенко та депутати Чернігівської міськради вдалися до цинічного «договорняка», подовживши на чотири місяці діяльність скандального митного терміналу в центрі Чернігова.

До міжсобойчику долучилися депутати всіх фракцій, окрім «Нашого краю». Зокрема й ті, хто декларував підтримку мешканців міста в боротьбі за закриття екологічно небезпечного терміналу під власними вікнами.

Влада Чернігова та більшість депутатського корпусу зневажили позицію людей, які захищають свої права на безпечне екологічне середовище. Фактично вони зрадили інтереси людей, які делегували їх захищати суспільні інтереси громади. Провладна більшість міськради на чолі з Атрошенком запалила зелене світло корисливим ділкам, які наживаються на здоров’ї людей.

З усіх політичних сил, що їх чернігівці обрали до міськради, лише депутати «Нашого краю» виявили принциповість. Ми не віддали жодного голосу за цинічне рішення щодо відновлення діяльності екологічно загрозливого об’єкту в центрі міста. І ми надалі захищатимемо інтереси рідного міста. Ми завжди готові підставити  чернігівцям своє плече. Разом ми запалимо червоне світло ділкам із терміналу. Доб’ємося остаточного закриття об’єкта, що отруює життєвий простір людей.

Вважаємо цинічною та нещирою позицію мера Атрошенка. Він заявляє, що ДАЛІ проти громади НЕ ПІДЕ, фактично визнаючи антисуспільний характер власних дій. Він усвідомлює, що продавлене ним у міськраді рішення суперечить інтересам громади. А відтак, ми доб’ємося його скасування. І змусимо Атрошенка з поплічниками служити інтересам громади, а не їхніх спонсорів-олігархів.

Ще статті по темі

Back to top button