Суспільство

Дорогу на перехресті вулиць Героїв Чорнобиля та Юрія Мезенцева перекриють

Для проведення робіт з реконструкції каналізаційного колектору КП «Чернігівводоканал», рішенням №441 від 5 жовтня виконком Чернігівської міської ради дозволив цілодобове  перекриття руху автотранспорту по вул. Героїв Чорнобиля на перехресті з вулицею Юрія Мезенцева з 21 жовтня по 24 жовтня включно.

LW8PRnivbV-bez-imeni-1jpg

Відповідно до рішення виконкому, Управлінням транспорту та зв’язку міської ради (Горбань Ю. В.) на час перекриття ділянок вулиць будуть внесені зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.

Автобуси, маршрути яких проходять через перехрестя вулиць Героїв Чорнобиля та Юрія Мезенцева, будуть їхати по встановленій схемі об’їзду. А тролейбуси №10 та №11 з 21 жовтня 2017 року по 24 жовтня 2017 року включно призупинять свій рух.

Модель

Зазначимо, що перекриття руху транспорту – вимушена міра, адже колектор по вулиці Юрія Мезенцева відпрацював встановлений ресурс, знаходиться у аварійному стані і має бути замінений. Реконструкція частини колектору діаметром 800 мм буде проводитись у 2017 році за рахунок інвестиційної програми КП «Чернігівводоканал».

Нагадаємо, що на ділянці колектору діаметром 250 мм в районі вулиця Льотна аварійна ситуація була зовсім недавно – у неділю, 1 жовтня. Виявилося, що старий каналізаційний колодязь (збудований у 60-ті роки минулого сторіччя) обвалився та не тільки перекрив каналізаційний колектор діаметром 250 мм, але й частково зруйнував його.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button