Суспільство

Дорожники Чернігівщини готуються до снігопаду

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв про погіршення метеоумов, що може вплинути на обстановку на автошляхах.

За прогнозами синоптиків з вечора п’ятниці очікується поступове погіршення погоди, посилення вітру та невеликий сніг. В суботу значний сніг та мороз. Такі погодні умови зумовлюють виникнення

Підрядні організації Служби автомобільних доріг перебуватимуть у режимі чергування для проведення протиожеледних заходів на автошляхах області. Проте зазначимо, що з настанням несприятливих погодних умов техніка не може одномоментно усюди провести обробку покриття. Необхідний час, аби усюди доїхати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штормове попередження: на Чернігівщину насувається завірюха

Просимо враховувати погоду при плануванні поїздок. У разі складної обстановки, відтерміновувати поїздку до покращення погодних умов.

Нагадуємо про необхідність бути уважними та обережними на дорозі взимку. Обирайте безпечну швидкість руху відповідно до погодних умов, уникайте різких маневрів, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Будьте уважиними на мостах і на ділянках з крутим спуском та підйомом. Якщо ви ще не переодягли шини на зимові, то радимо якомога оперативніше звернутися до шиномонтажу, аби перевзути авто в гуму з нормальними протекторами. Водіям фур рекомендуємо мати на озброєнні ланцюги протиковзання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button