Суспільство

Досвідчений редактор порадив молодим медійникам вивчати історію (Фото)

Днями у  Прилуцькому міському будинку культури  представники газети «День» презентували XVIII Міжнародну фотовиставку, яку щороку організовує видання.

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

До слова, оглянути експозицію та проголосувати за улюблений знімок можна буде до 12 березня.

На заході побували і учасники чернігівської «Школи молодого журналіста».

Після ознайомлення зі світлинами відбулася зустріч-дискусія  з редактором відділу політики газети «День» Іваном Капсамуном, автором книги «Котел, або Справа без терміну давності», першої із серії «Новітня історія для чайників».

Журналістів-початківців цікавило багато чого: від особистих секретів творчості спікера до його оцінки сучасних політичних процесів, зокрема реалізації реформ.

—   Ви маєте вивчати історію. Адже без цього неможливо об’єктивно оцінювати те, що маємо сьогодні. Журналіст не повинен відбілювати якісь факти, він має не дати вирвати їх з контексту, — радив Іван Капсамун співрозмовникам.

Також він позитивно оцінив ідею такого проекту як «Школа молодого журналіста» у регіоні та запросив брати участь у навчанні, яке організовує газета «День».

Ще статті по темі

Back to top button