Суспільство

«Духовні скрєпи» по-мурманськи: лікарі психлікарні побилися через повітряну кульку (Відео)

У місті Апатити Мурманської області під час новорічного корпоративу співробітники обласної психіатричної лікарні побилися з компанією, яка святкувала день народження в тому ж кафе.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Причиною конфлікту стала кулька, що була окрасою іменинниці. Кульку чи випадково, чи навмисно проткнули лікарі. Крім того, компанія з чотирьох сестер, які відзначали день народження, залишилася незадоволена піснями, замовленими співробітниками психіатричної лікарні.

Бійка почалася в приміщенні кафе, але потім перемістилася на вулицю. У бійці брали участь здебільшого жінки в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіків, які намагалися їх розтягнути, побили, і вони припинили свої спроби.

Щоб розтягнути забіяк, на місце прибули три наряди ППС, два наряди ДАІ і наряд Росгвардії, всього близько 15 співробітників силових відомств. Причиною, через яку приїхало стільки співробітників спецслужб, стало те, що пані активно чинили опір затриманню.

Учасників масової бійки доставили до опорного пункту поліції та до чергової частини МВ МВС «Апатитська». Поліція проводить перевірку.

Зазначається, що одна з чотирьох сестер, які брали участь у бійці, перебувала на той момент у розшуку за крадіжку.

Відео з місця події можна переглянути тут. Але звертаємо вашу увагу, що це відео не для людей із делікатними нервами, зокрема там присутня ненормативна лексика.

Ще статті по темі

Back to top button