Суспільство

Фейкова оптимізація: з чернігівської лікарні № 4 хочуть звільнити персонал

У реорганізованій чернігівській міській лікарні № 4, яка знаходиться на території мікрорайону Шерстянка, плануються масові звільнення персоналу.

Незадоволені такими «місцевими медичними реформами» як лікарі, так і жителі мікрорайону. Люди планують відстоювати свої права на сесії міської ради 11 серпня, що й має прийняти рішення про таку «оптимізацію» медичних установ міста.

Обіцянки влади влаштувати медичний персонал на іншу роботу може виявитись банальною неправдою. Цю інформацію ЧЕline прокоментував головний лікар 4-ї міської лікарні Юрій Стецьков, який, очевидно, через «реформаторські фокуси» теж опиняється на вулиці.

«Так, складені списки. Поки я був у відпустці. 62 особи робочого віку йдуть на звільнення. Наші співробітники абсолютно проти цього. Я на вулиці. Зараз мені нічого не пропонують», — заявив Юрій Стецьков.

Але начальник управління охорони здоров’я міської ради Владислав Кухар переконує, що все це вигадки і ніхто нікого звільняти не буде.

-Частина людей залишиться працювати в 4-й лікарні, частина людей перейде працювати в першу міську лікарню з відділеннями, що переводяться (неврології і ревматології). Так. Люди, які працювали на вакантних посадах, вони будуть звільнені. Але ми їх працевлаштуємо, у нас на це є ще три місяці. Безпосереднє злиття відбуватиметься в грудні місяці. На сьогодні питання про звільнення когось немає.

Нагадаємо, вже на початку грудня дві лікарні мають повноцінно запрацювати під спільною назвою – Чернігівська міська лікарня № 1.

Ще статті по темі

Back to top button