Суспільство

Феєричне свято чернігівського десанту (Фоторепортаж)

Чернігівські десантники, як і вся наша країна, відзначили своє свято, свято справжніх чоловіків. Зранку вони віддали шану воїнам-афганцям, поклавши квіти до підніжжя пам’ятника.

Потім дружня родина голубих беретів перемістилася на Красну площу Чернігова, де вони вшанували воїнів визволителів і загиблих у зоні АТО. А в театрі для всіх запрошених на свято, яке організувала та провела Громадська організація ветеранів-десантників «Північ», чекали сюрпризи.

Окрім теплих слів привітань і вручення відзнак, також підбили підсумки футбольного турніру серед призовної молоді, в якому взяли участь 12 команд з області. Після цього на сцену вийшла Катерина Бужинська, яка зі своєю концертною програмою привітала зі святом усіх воїнів-десантників. Виступ зірки – це подарунок десантникам від народного депутата України Валерія Давиденка.

Треба зазначити, що громадська організація «Північ» проводить велику виховну та патріотичну роботу серед молоді, передаючи їм найкращі традиції поколінь.

Цього року в Чернігові зламані традиції купання в фонтанах, хоча в місті останніх вистачає. А головною фішкою свята, звісно, були парашутисти, які з блакитної височіні приземлилися зі стягами України та військових формувань просто на Красну площу під шквал аплодисментів.

Отак, попри літню спеку, воїни-десантники Чернігівщини відзначили своє професійне свято.

Текст і фоторепортаж з місця подій воїна-десантника Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button