Суспільство

Фінляндія долучиться до відбудови Чернігівської області

Фінляндія долучиться до відбудови Чернігівської області. Зокрема, допоможе відремонтувати житлові будинки, школи, лікарні та комунальні мережі.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко за результатами чергового діалогу з Надзвичайним і Повноважним Послом Фінляндії в Україні Пяйві Лайне.

«Домовились про конкретику, зокрема участь Фінляндії у відбудові Чернігівщини… Фінляндія щиро прагне допомогти Чернігівщині, над цим працює й уряд, і приватні компанії. Ми готові надати партнерам всю необхідну інформацію по об’єктах, які потребують відбудови. В першу чергу, це житлові будинки, школи, лікарні та комунальні мережі», – йдеться в повідомленні.

Наразі Чернігівщина потребує швидкого відновлення понад 4 479 житлових об’єктів – це 1 029 багатоповерхівок та 3 231 приватний будинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відбудову чернігівського стадіону необхідно близько 10 млн. доларів

Раніше повідомляли, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорив із головою МЗС ОАЕ глобальну продовольчу безпеку, а також запропонував еміратській стороні взяти участь у відновленні України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button