Суспільство

Екс-начальника чернігівської ДАІ пікетують автомайданівці (Фото)

Сьогодні вранці 20 серпня до маєтку під Києвом екс-очільника ДАІ Чернігівщини Олександра Єршова приїхали представники «Автомайдану».

Кілька десятків активістів під парканом маєтку вимагали, щоб екс-даішник вийшов та поспілкувався з ними. Але не так сталося, як гадалося.

Журналіст Роман Бочкала повідомляє, що Єршов на люди не вийшов, зате викликав поліцію.

«Замість Єршова приїхали два патрулі поліції та слідчо-оперативна група, говорять, що їм повідомили, нібито ми «лізли через паркан до будинку Єршова».

Згодом, сам власник заявив, що буцімто активісти зламали йому камери відеонагляду та «труїли його собак».

Погрожував, що на «Автомайдан» напише заяву дружина Євршова — Оксана.

«Ми змусили одного з патрульних віддати шматок паперу, на який він переписав всі номери автомобілів, що приїхали до будинку Єршова. Прямо як у старі часи Майдану на наших акціях біля маєтків папєрєдніков», — кажуть активісти.

Однак, о 15-й годині дня впертість автомайданців дала результати — сам Єршов все ж вийшов поговорити з людьми. Коментар подій від власника такий:

— Єршов говорить, що він взагалі за мир, волонтера Михайла Светлицького вдарив лише після того, як він «образив» його дружину. Хоча потім свою версію Єршов змінив — типу волонтер перший на нього «накинувся», проте на відео чітко видно, що саме він підбіг до Михайла і вдарив у обличчя, — повідомляють зі сторінки «Автомайдану» у фейсбуці.

Нагадаємо, екс-начальник чернігівської ДАІ побив волонтера і підпалив машину для АТО

Ще статті по темі

Back to top button