Суспільство

Гаряча вода буде, але за розкладом

ПАТ «Облтеплокомуненерго» та ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА» перевірять  готовність систем опалення та систем теплопостачання до нового опалювального періоду.

Про це ЧEline повідомили у прес-службі міської ради.

З огляду на це теплопостачальні організації  затвердили  графіки проведення робіт з гідравлічного випробування магістральних теплових мереж і проведення ремонту й налагодження котельного обладнання із зазначенням дат зупинки джерел теплової енергії та подальшого запуску теплових мереж в роботу. Це обумовлено вимогами вказаних «Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду».

Відповідно до «Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду», затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства ЖКГ України від 10.12.2008 р., до  1 жовтня поточного  року  мають бути закінчені всі планові роботи на устаткуванні  джерел теплової енергії,  теплових мереж,  системах опалення, вентиляції  та  гарячого водопостачання й усунуті всі порушення.

ПАТ «Облтеплокомуненерго» та ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА» надали графіки проведення  ремонтних та профілактичних робіт основного  і  допоміжного устаткування до відома споживачів.

Графік ремонту теплових мереж КЕП «Чернігівської ТЕЦ» 

Графік проведення робіт

по гідравлічному випробуванню  магістральних теплових мереж від котелень на 2016 рік АТ «ОТКЕ»

Ще статті по темі

Back to top button