Суспільство

Гемодіалізний пшик: у Корюківці говорять про закриття відділення лікарні

До ЧЕline звернувся житель Корюківки. Він стурбовано розповів, що уже з понеділка не працюватиме гемодіалізне відділення центральної районної лікарні, в якому хворі на ниркову недостатність проходять життєво важливу процедуру очищення крові. І, мовляв, тепер корюківчанам треба буде їздити на цю процедуру до Чернігова, в обласну лікарню. Також чоловік повідомив, що в перспективі відділення взагалі планують закрити.

По коментар із цього приводу ЧЕline звернувся до головного лікаря Чернігівської обласної лікарні Андрія Жиденка. Той відповів, що інформація не відповідає дійсності. І запевнив, що в Корюківці працює хороше гемодіалізне відділення із сучасним обладнанням, і ніхто закривати його не буде. До того ж, порушувати роботу відділення теж ніхто не збирається.

Мовляв, як і всюди, там є певні проблеми. Зокрема, зненацька звільнилась із роботи інженер, яка обслуговує обладнання. Однак Андрій Жиденко запевнив, що, ймовірно, вже завтра на посаді працюватиме нова людина. Якщо ж ні, пришлють фахівця з обласної лікарні.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button