Суспільство

Гоголь vs Гашпар: чиновник відповів громадському активісту

Керівник КП «Паркування і ринок» Микола Гоголь негативно відреагував на відеофакт (перепалка між Гоголем і Гашпаром на сесії міської ради) від ЧЕline стосовно заяв громадського активіста Олександра Гашпара про нібито вимоги від КП «Паркування і ринок» до колишніх орендарів в підземці платити «вхідчини» для торгівлі.

«Інтерв’ю ЧЕline давати не буду. Тому, що ви пишете шопопало зсилаючись на якогось там Гашпара про те, що хтось якісь там гроші брав. Це сама справжня брехня. Я зібрав колишніх орендарів в підземному переході, вони всі вголос. Всі вголос сказали. По-перше, ніхто такого не говорив. І кажуть, що вони готові дати спростування. Всі готові дати спростування. Те, що в них було з «АТП – 2528» не знаю. Гашпар не є адвокатом, ні юристом. Про які довіреності від людей він може говорити? Те, що він представляв їх колись в «АТП – 2528» це ж ні про що не говорить. Я ж не «АТП -2528». Ви скинули в інтернет перепалку з цією незрозумілою людиною. Він бреше відкритим текстом. Він же не прийшов, не взяв ганчірку не помив там підлогу в підземці. А в нас в ці дні 6 людей там працювали. З шести ранку до дев’яти вечора. Він же не прийшов. Тільки будоражить людей. Ось задайте йому питання, за які фінанси він живе. Людина просто бреше. Людей я збирав і буду збирати. І можу запросити вас коли знов буду збирати. Коли вони побачили ваше відео вони всі жахнулися. А Черняк, прізвище яке він назвав, це кришнаїти, які просять, щоб я їм дав безкоштовно підземний перехід. Тобто, одні будуть платити, другі – не будуть. Я сказав, що такого не буде», — розказав Микола Гоголь.

Вкотре зазначаємо, що ЧЕline готовий надавати можливість для висловлення своєї точки зору всім сторонам конфліктних ситуацій, не займаючи упередженої позиції.

Ще статті по темі

Back to top button