Суспільство

Голі та налякані: як сіверяни на Водохреще купалися (Фоторепортаж)

19 січня у Чернігові на річці Десна в районі міського пляжу «Золотий берег» та поблизу пішохідного мосту рятувальники ДСНС забезпечили безпеку громадян під час святкування Водохреща.

Крім того, у місцях проведення масових заходів на водоймах області організовано чергування 38 рятувальних постів, задіяно 22 одиниці техніки та 105 чоловік особового складу підрозділів пожежно-рятувальної служби зі спецзасобами, які були готові в любу мить надати допомогу людям та не допустити переохолоджень і нещасних випадків на воді.

Крім того, в ході проведення заходів рятувальники скористалися нагодою, та нагадали учасникам свята правила безпеки на водоймах взимку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цілюща вода Водохреща: віряни пірнули в Десну.

Слід зазначити, що співробітники підрозділів оперативно-рятувальної служби, члени їх сімей також взяли безпосередню участь у обряді Водохреща та, за стародавньою традицією, після освячення води із задоволенням пірнали у крижану ополонку.

Сповнені життєдайною енергією та бадьорістю, рятувальники ще раз довели, що вони загартований і згуртований колектив, який слідує славетним християнським традиціям .

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button